Fridas chokoladekage
Her kommer opskriften på Fridas ynglingschokoladekage.
Opskrift på Fridas chokoladekage.
100 gram god mørk chokolade.
125 gram smør.
3 æg.
200 gram sukker.
75 gram mel.
1 spsk. vaniljesukker.
1 tsk. bagepulver.
200 gram mandler.
Lidt smør til at smøre kageformen med.
Smelt chokoladen over vandbad.
Når chokoladen er smeltet, tilsættes smørret. Lad smørret smelte i chokoladen.
Lad det afkøle lidt.
Pisk æg og sukker lyst og luftigt, og rør chokolademassen i.
Sigt mel, vaniljesukker og bagepulver sammen, og vend det i æggemassen.
Hak mandlerne grovt, og kom ca. 150 gram mandler i massen.
Kom massen i en smurt bageform.
Kom de sidste mandler over kagen.
Bag kagen i en forvarmet ovn på 170 grader i ca. 35 til 45 minutter. Lidt afhængig af, hvor tyk formen er.