Quinoa-salat med gedeost og brombær
Jeg lavede denne her lækre salat, som jeg fandt inspiration til i Mad og Venner nr. 130/2015.
Opskrift på quinoa-salat med gedeost og brombær:
200-250 g. sort quinoa.
1 1/2 bakke blandet salat.
En bakke brombær.
Ca. 150 g. gedeost. Du kan også bruge fetaost, hvis du ikke kan lide gedeost.
En håndfuld finthakket grønkål eller persille.
Dressing:
3-4 brombær.
5-6 spsk. olivenolie.
2 spsk. æblecidereddike.
1/2 spsk. ahornsirup.
1/2 tsk. cannepeber. Eller lidt mindre.
Mos alle ingredienserne sammen.
Kog quinoaerne efter anvisningen på posen.
Lad dem køle af.
Anret salaten på et fad.
Kom de kolde quinoaer over salaten.
Pynt med brombær og gedeosten.
Drys grønkålen/persillen over salaten.
Hæld dressingen over lige inden serveringen.