Quinoasalat
Her til aften fik vi quinoasalat sammen med svinemørbrad svøbt i bacon.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2013/11/18729C87-0B32-4B05-996F-E0952CB4E4BFiphone_photo.jpg?resize=281%2C210)
Quinoasalat
100 – 150 gram quinoa.
1 lille rødløg.
1 avokado.
1/2 agurk.
1/2 gul chili. Kan undlades.
50 gram pinjekerner.
En håndfuld fint hakket persille.
Saften af 1/2 citron.
Salt og peber.
Kog quinoa efter anvisningen. Lad dem blive kolde.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2013/11/841F2F82-15D2-4A3B-B370-D517F202DB1Fiphone_photo.jpg?resize=281%2C210)
Rist pinjekerner på en tør pande. Lad dem blive kolde.
Hak rødløg, avokado, agurk og chilien fint.
Kom det hele i en skål og pres saften af citron over salaten.
Smag til med salt og peber.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2013/11/82B185FD-FF13-4F2E-87AC-BC6C023011F8iphone_photo.jpg?resize=210%2C281)
Endelig fredag aften. God weekend.
2 thoughts on “Quinoasalat”
Hej Britt.
Det ser lækkert ud , men hvad er quinoa ? er det noget bulgur /ris agtigt ?
Tror du man kan få det på landet , eller skal man til Staden i specialbutiker og købe det ? Pas på med rødvinen 🙂
Hej Tina.
Quinoa er et Sydamerikansk frø, som minder om ris el couscous. Det har et højt fiberindhold. Det fås i de fleste supermarkeder. Dem jeg har er fra Urtekram og købt i Føtex el fakta. Rødvinen er fantastisk. ; )