Quinoasalat

Quinoasalat

Her til aften fik vi quinoasalat sammen med svinemørbrad svøbt i bacon.


Quinoasalat

100 – 150 gram quinoa.
1 lille rødløg.
1 avokado.
1/2 agurk.
1/2 gul chili. Kan undlades.
50 gram pinjekerner.
En håndfuld fint hakket persille.
Saften af 1/2 citron.
Salt og peber.

Kog quinoa efter anvisningen. Lad dem blive kolde.


Rist pinjekerner på en tør pande. Lad dem blive kolde.
Hak rødløg, avokado, agurk og chilien fint.
Kom det hele i en skål og pres saften af citron over salaten.
Smag til med salt og peber.


Endelig fredag aften. God weekend.

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Quinoasalat

  1. Hej Britt.
    Det ser lækkert ud , men hvad er quinoa ? er det noget bulgur /ris agtigt ?
    Tror du man kan få det på landet , eller skal man til Staden i specialbutiker og købe det ? Pas på med rødvinen 🙂

    1. Hej Tina.
      Quinoa er et Sydamerikansk frø, som minder om ris el couscous. Det har et højt fiberindhold. Det fås i de fleste supermarkeder. Dem jeg har er fra Urtekram og købt i Føtex el fakta. Rødvinen er fantastisk. ; )

Skriv et svar til Britt Steinov Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.