Kartoffelroulade med rødbedepesto
Her til aften lavede jeg kartoffelroulade med laks og rejer som havde ligget i en chilimarinade.
Kartoffelroulade
4 store bagekartofler
2-3 æg
1 dl mælk
Salt og peber.
Skræl og riv kartoflerne på et mandolinjern.
Pres så meget af væden fra kartoflerne, og læg de revne kartofler i en skål.
Tilsæt nu æg,mælk, salt og peber. Og rør godt rundt.
Læg nu kartoflerne på en bageplade belagt med bagepapir, så det danner en firkant, og pres den godt sammen.
Set det i ovnen ved 200 grader i 40-50 minutter, til den er flot gylden.
Tag pladen ud.
Kom et stykke bagepapir over, og læg en bageplade over og vend den rundt, så bunden kommer opad.
Tag bagepapiret af. Og lad den køle lidt af.
Smør nu rødbedepestoen på kartoffelbunden.
Rul kartoffelbunden sammen.
Rul rouladen stramt ind i bagepariret, og lad den sætte sig, inden du skærer den ud i passende stykker.