Pastasalat

Pastasalat

Nyder, at solen og varmen er over os. Vi spiste årets første aftensmad i haven. Jeg havde lavet denne dejlige pastasalat samt lækre bøffer på grillen.
 


Opskrift på pastasalat.
 
 200 gram pasta.
 3-4 salatblade. Jeg har her brugt Lollo Bionda.
 En håndfuld frosne eller friske ærter.
 1-2 avokadoer.
 En stor håndfuld feta ost.
 En pose pinjekerner. Ca. 30 gram.
 1/2 citron.
 
 Kog pastaen og afkøl den.
 Kom de afkølede pastaer i en skål.
 Rist pinjekerner på en pande, og lad dem afkøle.
 Riv eller hak salatbladene lidt groft, og kom dem i skålen.
 Optø de frosne ærter, og kom dem i skålen.
 Skræl avokadoen, og skær den i tern. Pres lidt citronsaft over avokadoerne, så de ikke bliver mørke, og kom dem i skålen.
 Kom fetaosten og pinjekerner over salaten, og rør forsigtig rundt.
 
 
 Dressing:
 En håndfuld friske basilikumsblade.
 1 fed hvidløg.
 En sjat godt olivenolie.
 Salt og peber.
 Hak basilikumbladene fint, og kom dem i en skål.
 Tilsæt et presset hvidløg samt salt og peber.
 Kom nu olivenolien i, og rør godt rundt.
 Du kan eventuelt komme lidt citron saft i, hvis du lyster.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.