Fridas chokoladekage

Fridas chokoladekage

Her kommer opskriften på Fridas ynglingschokoladekage.
 


Opskrift på Fridas chokoladekage.
 
 100 gram god mørk chokolade.
 125 gram smør.
 3 æg.
 200 gram sukker.
 75 gram mel.
 1 spsk. vaniljesukker.
 1 tsk. bagepulver.
 200 gram mandler.
 Lidt smør til at smøre kageformen med.
 
 Smelt chokoladen over vandbad.
 Når chokoladen er smeltet, tilsættes smørret. Lad smørret smelte i chokoladen.
 


Lad det afkøle lidt.
 Pisk æg og sukker lyst og luftigt, og rør chokolademassen i.
 Sigt mel, vaniljesukker og bagepulver sammen, og vend det i æggemassen.


Hak mandlerne grovt, og kom ca. 150 gram mandler i massen.
 Kom massen i en smurt bageform.
 Kom de sidste mandler over kagen.
 Bag kagen i en forvarmet ovn på 170 grader i ca. 35 til 45 minutter. Lidt afhængig af, hvor tyk formen er.
 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *